Clean the liver from films and ducts, rinse. Peel the onion and wash it the same way. Prepare a baking dish and foil. Prepare the remaining ingredients. Preheat the oven to 200˚C.
Печень очистите от пленок и протоков, промойте. Лук почистите и так же помойте. Подготовьте форму для выпекания, фольгу. Приготовьте остальные ингредиенты. Разогрейте духовку до 200˚C.
Cut the prepared liver into thin slices. Cut the onion into rings or finely chop. Mix both products, add salt and pepper to taste.
Подготовленную печень нарежьте на тонкие пластинки. Лук нарежьте колечками или мелко нашинкуйте. Смешайте оба продукта, добавьте соль и перец по вкусу.
Place the liver and onions in several layers of foil and wrap. Tuck the edges of the foil so that the juice does not leak out. Place the dough in the mold and place in the oven for 40 minutes.
Переложите печень с луком в несколько слоев фольги, оберните. Края фольги подверните так, чтобы сок не вытек. Уложите заготовку в форму и установите в духовку на 40 минут.
Before serving, transfer the food to a deep plate and, garnish with green onions, serve.
Перед подачей на стол, переложите кушанье в глубокую тарелку и, украсив зелёным луком, подайте к столу.