Wash and cut the vegetables.
Помойте и нарежьте овощи.
Add salt and spices to the minced meat, mix thoroughly and form small cutlets. Fry in a frying pan with oil on both sides until cooked.
Добавьте в фарш соль и специи, тщательно перемешайте и сформируйте небольшие котлеты. Обжарьте из на сковороде с маслом с двух сторон до готовности.
Mix vinegar, salt, spices, mustard and puree the mixture with a blender until smooth.
Смешайте уксус, соль, специи, горчицу и пробейте массу блендером до однородности.
Cut the bun in half and dry it on the cut side in a frying pan or grill. Spread the cooled buns with sauce.
Булочку разрежьте пополам и подсушите на сковороде или гриле со стороны среза. Остывшие булочки смажьте соусом.
Place a lettuce leaf, tomato and cucumber slices on one half of the bun, pour over the sauce and then cover with the other half of the bun.
На одну половинку булочки выкладывайте салатный лист, кружочки помидора и огурца, полейте соусом и затем закройте второй половинкой булочки.
Sprinkle the finished hamburger with white sesame seeds and serve with French fries.
Готовый гамбургер посыпьте зернышками белого кунжута и подавайте с картофелем фри.