Defrost the dough. Preheat the oven to 190-200 ºС. Beat the egg thoroughly.
Разморозьте тесто. Разогрейте духовку до 190-200 ºС. Взбейте тщательно яйцо.
Roll out the sheet of dough to a thickness of 4-5 mm. Cut into squares. Fold one corner of the dough square to the other, 1-1.5 cm short on both sides. Make a cut along the contour.
Раскатайте лист теста до толщины 4-5 мм. Разрежьте на квадраты. Один угол квадратика теста заверните к другому, не доходя с обеих сторон 1-1,5 см. По контуру сделайте надрез.
Fold the opposite corner in the same way, do not add 1-1.5 cm, make a cut. Fold the corners over to create a diamond shape with a hole inside.
Таким же образом заверните противоположный угол, не доводите 1-1,5 см, сделайте надрез. Перекиньте уголки, чтобы получился ромб с отверстием внутри.
Cover a baking sheet with parchment. Place the buns on paper and put jam in each of them. Brush all sides of the bun with egg. Place in a preheated oven, cook for 15-20 minutes.
Противень застелите пергаментом. На бумагу выложите булочки, в каждую из них выложите варенье. Все стороны булочки смажьте яйцом. Поставьте в разогретую духовку, готовьте 15-20 минут.
Serve the buns warm with tea or coffee drinks, sprinkle with powdered sugar on top.
Подавайте булочки теплыми к чаю или кофейным напиткам, сверху посыпьте сахарной пудрой.