Preheat the oven to 180˚C. Prepare a baking sheet and ingredients according to the list. Melt the margarine. Beat the yolk with a fork.
Разогрейте духовку до 180 ˚C. Подготовьте противень и продукты по списку. Маргарин растопите. Взбейте желток вилкой.
In a deep bowl, beat the egg with sugar, add margarine and matsoni, mix. In another bowl, mix flour with baking powder and vanilla. Gradually pour the dry mixture into the bowl with the liquid ingredients, kneading into a non-stick dough.
В глубокой миске взбейте яйцо с сахаром, добавьте маргарин и мацони, смешайте. В другой миске перемешайте муку с разрыхлителем и ванилином. Постепенно пересыпьте сухую смесь в миску к жидким ингредиентам, замешивая не липнущее к рукам тесто.
Form the resulting dough into equal balls. Place them on a greased baking sheet. Brush each piece with yolk and sprinkle with sugar and cinnamon. Place the tray with the buns in the oven for 20 minutes.
Сформируйте из получившегося теста одинаковые шарики. Уложите их на смазанный маслом противень. Смажьте каждую заготовку желтком, и посыпьте сахаром и корицей. Поставьте противень с булочками в духовку на 20 минут.
Place freshly baked buns on a beautiful plate and serve with tea or coffee.
Уложите свежеиспеченные булочки на красивую тарелку и подайте с чаем или кофе.