Prepare all ingredients. Let the margarine soften for 30 minutes at room temperature.
Подготовьте все ингредиенты. Дайте маргарину размягчиться 30 минут при комнатной температуре.
In a deep bowl, mix margarine and eggs and grind into crumbs. Add mayonnaise and soda slaked with vinegar. Stir. Add sugar, flour and knead into a homogeneous dough without lumps.
В глубокой миске смешайте маргарин и яйца и перетрите в крошку. Добавьте майонез и гашеную уксусом соду. Перемешайте. Добавьте сахар, муку и замешайте однородное тесто без комков.
Roll out the prepared dough into a sausage and cut it into equal parts. Form each portion into small buns. In a preheated frying pan, bake the buns on both sides until golden brown.
Из готового теста раскатайте колбаску и разрежьте ее на равные части. Сформируйте из каждой части небольшие булочки. На разогретой сковороде выпекайте булочки с двух сторон до румяной корочки.
The finished buns can be sprinkled with grated cheese.
Готовые булочки можно посыпать тертым сыром.