Remove the film from the liver and chop it coarsely. Peel and chop the garlic. Prepare your blender.
Снимите пленку с печени и крупно нарежьте ее. Очистите и измельчите чеснок. Подготовьте блендер.
Place the liver in a blender and blend until mushy.
Поместите печень в блендер и измельчите до кашеобразного состояния.
Place the resulting mass in a bowl, beat in the eggs, add milk, flour, salt and pepper. Mix well and leave for 10 minutes.
Получившуюся массу переложите в миску, вбейте яйца, добавьте молоко, муку, соль и перец. Хорошо перемешайте и оставьте на 10 минут.
Place one fifth of the dough in a frying pan with well-heated vegetable oil, level it and fry (2 minutes on each side). Repeat the procedure with the remaining dough.
На сковороду с хорошо разогретым растительным маслом выложите одну пятую часть теста, разровняйте и обжарьте (по 2 минуты с каждой стороны). Повторите процедуру с оставшимся тестом.
In a bowl, mix mayonnaise and chopped garlic. Add salt, pepper and stir.
В миске смешайте майонез и измельченный чеснок. Посолите, поперчите и перемешайте.
Layer the liver cakes with sauce, also grease the sides of the cake and the top.
Прослоите печеночные коржи соусом, также смажьте бока торта и верхушку.