Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Clean fresh fish inside and out, rinse with water, remove bones and dry with a paper towel. Thaw frozen fish, rinse with water and dry with a towel. Peel the onions and carrots and wash them with water to remove debris and dirt.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Свежую рыбу почистите внутри и снаружи, помойте водой, удалите кости и обсушите бумажным полотенцем. Замороженную рыбу разморозьте, ополосните водой и обсушите полотенцем. Лук и морковь очистите и помойте водой от мусора и грязи.
Cut the peeled onion into thin half rings, cut the carrots into small strips and place the vegetables in a frying pan heated with oil to fry until soft and golden for 3-4 minutes.
Очищенный лук нарежьте тонкими полукольцами, морковь нарежьте соломкой небольшого размера и отправьте овощи на разогретую с маслом сковороду обжариваться до мягкости и золотистости в течение 3-4 минут.
Add millet grains washed with water to the vegetables, add fish cut into pieces, sprinkle the dish with salt and pepper and pour in hot water. Cover the pan with a lid and simmer the porridge with fish over low heat for about 30 minutes. Stir the ingredients periodically, when the porridge is ready, taste it and add salt and pepper if necessary.
Присоедините к овощам промытую водой пшенную крупу, добавьте нарезанную кусочками рыбу, присыпьте блюдо солью и перцем и влейте горячую воду. Сковороду накройте крышкой и на медленном огне томите кашу с рыбой примерно 30 минут. Периодически перемешивайте ингредиенты, по мере готовности каши попробуйте ее на вкус и по необходимости добавьте соль и перец.
Serve the aromatic millet porridge with juicy hake and vegetables hot, placing the dish in portioned plates and adding a salad of fresh vegetables and herbs.
Ароматную пшенную кашу с сочным хеком и овощами подавайте в горячем виде, разложив блюдо в порционные тарелки и дополнив салатом из свежих овощей и зелени.