Thaw cauliflower and broccoli and chop finely. Peel and cut the carrots into medium pieces. Remove the bones from the fish and cut into small pieces. Peel and finely chop the onion.
Разморозьте цветную капусту и брокколи, мелко нарежьте. Почистите и нарежьте на средние куски морковь. Очистите рыбу от костей и нарежьте на мелкие кусочки. Почистите и мелко нарежьте лук.
Place the cauliflower, broccoli, fish, onion and carrots in the pan. Fill with water and put on fire. After boiling, remove the foam from above and cover the pan with a lid. Cook until done for 15-20 minutes.
Положите цветную капусту, брокколи, рыбу, лук и морковь в кастрюлю. Залейте водой и поставьте на огонь. После закипания уберите сверху пену и накройте кастрюлю крышкой. Варите до готовности 15-20 минут.
Add salt and pepper mixture to taste, pour in cream. Grind the entire contents of the pan with an immersion blender until pureed. Cook the soup for another 5 minutes.
Добавьте соль и смесь перцев по вкусу, влейте сливки. Измельчите все содержимое кастрюли погружным блендером до состояния пюре. Варите суп еще 5 минут.
Garnish the puree soup with red caviar and broccoli florets.
Украсьте суп-пюре красной икрой и соцветиями брокколи.