Beat the eggs. Line a baking pan or baking sheet with parchment and preheat the oven to 180°C.
Взбейте яйца. Форму для выпекания или противень застелите пергаментом, поставьте духовку на разогрев до 180 °C.
Add half the beaten egg to the cottage cheese, mix, add the sifted flour with baking powder, salt and mix again until smooth or beat with a blender.
В творог добавьте половину взбитого яйца, перемешайте, всыпьте просеянную муку с разрыхлителем, посолите и еще раз перемешайте до однородности или пробейте блендером.
Shape the dough into buns and place in the prepared baking pan. Mix the rest of the beaten egg with milk and brush on the buns. Sprinkle them with sesame seeds.
Сформируйте из теста булочки и выложите в подготовленную форму для выпекания. Оставшуюся часть взбитого яйца смешайте с молоком и смажьте булочки. Посыпьте их кунжутом.
Place hot buns on a plate.
Выложите горячие булочки на тарелку.