Wash the fillet, dry it and cut it into pieces. Wash the vegetables. Cut the tomatoes into slices. Peel the onion and cut into thin half rings. Grease a baking dish with oil. Finely chop the greens.
Филе вымойте, просушите и нарежьте на куски. Овощи помойте. Помидоры нарежьте кружочками. Лук почистите и нарежьте тонкими полукольцами. Форму для запекания смажьте маслом. Мелко нарежьте зелень.
Season the fillet with salt and pepper. Place the fillet into the pan. Place the onions and tomatoes on the fish. Sprinkle with herbs and fill with yogurt. Cook the fish in a preheated oven at 180 degrees for about 30 minutes. 5 minutes before the end, sprinkle with grated cheese.
Филе посолите и поперчите. В форму переложите филе. На рыбу переместите лук и помидоры. Посыпьте зеленью и залейте йогуртом. Готовьте рыбу в разогретой духовке до 180 градусов около 30 минут. За 5 минут до окончания посыпьте тертым сыром.
Serve the dish with vegetables and side dishes of your choice.
Блюдо подавайте с овощами и гарниром на ваш вкус.