Defrost the dough, cut the nuts into large pieces, leave a few pieces aside without cutting. Preheat the oven to 180 degrees.
Тесто разморозьте, орехи нарежьте на крупные кусочки, несколько штук оставьте в стороне, не нарезая. Духовку разогрейте до 180 градусов.
Using a rolling pin, roll out the dough into a thin layer and divide into four equal parts. Place the chopped nuts in a bowl and pour in the syrup, then stir.
Тесто с помощью скалки раскатайте в тонкий пласт и разделите на четыре равные части. Измельченные орехи пересыпьте в миску и залейте сиропом, а затем перемешайте.
Cut each piece of dough diagonally into 1/4 of a piece, leaving the rest of the piece whole. Spread the nut mixed with syrup evenly over a whole piece of dough.
Каждый кусочек теста исполосуйте наискосок на 1/4 куска, остальную часть кусочка оставьте целой. На целую часть кусочка теста равномерно выложите орех, смешанный с сиропом.
Cover the filling with the striped portion of the dough and crimp the edges with a fork. Place the buns on a baking tray, drizzle with the remaining syrup and place the whole nuts on top. Place in preheated oven for 20 minutes, checking periodically for doneness.
Накройте начинку исполосованной частью теста, защипите края с помощью вилки. На противень для выпекания выложите булочки, полейте оставшимся сиропом и выложите цельные орехи поверх. Поставьте в разогретую духовку на 20 минут, периодически проверяя на готовность.
Decorate the resulting buns with powdered sugar.
Украсьте получившиеся булочки сахарной пудрой.