Pour cold water over the gelatin and leave for 20 minutes. If using vanilla, cut the pod lengthwise and use a knife to scoop out the contents. Prepare the dessert molds.
Желатин залейте холодной водой и оставьте на 20 минут. Если используете ваниль, стручок разрежьте вдоль и ножом соберите содержимое. Подготовьте формочки для десерта.
Pour cream and milk into a saucepan or saucepan. Add sugar, vanilla sugar or vanilla seeds and bring the mixture to a boil.
В сотейник или кастрюлю влейте сливки и молоко. Добавьте сахар, ванильный сахар или семена ванили и доведите смесь до кипения.
Remove the gelatin from the water, squeeze and add to the mixture. Stir until the gelatin is completely dissolved.
Желатин достаньте из воды, отожмите и добавьте в смесь. Перемешивайте до полного растворения желатина.
Pour the resulting mixture into molds and refrigerate for 4 hours.
Получившуюся смесь разлейте по формочкам и отправьте в холодильник на 4 часа.