Peel the onion, garlic and ginger. Measure out all ingredients. Rinse the chicken wings and pat dry with a paper towel. Set the oven to preheat to 200°C.
Лук, чеснок и имбирь почистите. Отмерьте все ингредиенты. Куриные крылья ополосните и промокните бумажным полотенцем. Поставьте духовку разогреваться до 200 °С.
Separate the wings. Cut off the sharp phalanx, cut the remaining part in half at the joint.
Разделайте крылья. Отрежьте острую фалангу, оставшуюся часть разрежьте пополам по суставу.
Place the wings in a deep bowl. Add chopped ginger, onion and garlic, as well as ketchup, hot sauce and soy sauce.
Выложите крылышки в глубокую миску. Добавьте измельченные имбирь, лук и чеснок, а также кетчуп, острый соус и соевый соус.
Mix everything well, cover with film and leave to marinate for 1 hour at room temperature.
Все хорошо перемешайте, накройте пленкой и оставьте мариноваться на 1 час при комнатной температуре.
Line a baking dish or baking sheet with foil and place the wings on it. Place the wings in the oven to bake for 35-40 minutes. Take it out when ready.
Застелите форму или противень фольгой и выложите на него крылья. Отправьте крылышки запекаться в духовку на 35-40 минут. По готовности достаньте.
Sprinkle the finished wings with sesame seeds. Bon appetit.
Готовые крылышки посыпьте кунжутом. Приятного аппетита.