Wash the vegetables. Cut the eggplant into thin slices, the pepper into large pieces, and the onion into large slices. Wash the greens, dry and chop. Finely chop the olives. Preheat the grill to high.
Помойте овощи. Баклажан нарежьте тонкими слайсами, перец крупными кусками, лук крупными дольками. Зелень промойте, обсушите и измельчите. Маслины мелко нарежьте. Гриль разогрейте до максимума.
Grill chopped vegetables and whole tomatoes, brushing them with olive oil, until characteristic stripes appear.
Обжарьте нарезанные овощи на гриле, а помидоры целиком, смазав их оливковым маслом, до появления характерных полосок.
Finely chop the fried vegetables (except tomatoes) and place in a deep bowl. Add olives, chopped herbs, balsamic vinegar, oil to the vegetables, salt and pepper and mix thoroughly.
Обжаренные овощи (кроме помидоров) мелко нарежьте и сложите в глубокую миску. Добавьте к овощам маслины, измельченную зелень, бальзамический уксус, масло, посолите, поперчите и тщательно перемешайте.
Cut off the top of the buns and carefully remove the crumb. Place a small amount of vegetable filling tightly into the bun, top with feta cheese and some more vegetables. Carefully place an egg on top of the vegetables, cover it with a slice of hard cheese and cover with the top of the bun.
Срежьте у булочек верхнюю часть, а мякиш аккуратно достаньте. Небольшое количество овощной начинки плотно уложите в булочку, сверху сыр фета и еще немного овощей. Сверху на овощи аккуратно выложите яйцо, накройте его ломтиком твердого сыра и закройте верхней частью булочки.
Line the grill with baking paper, place the buns, cover them with the top of the grill and grill for 5 minutes until golden brown. Serve the stuffed buns hot with grilled tomatoes.
Застелите гриль бумагой для выпечки, уложите булочки, накройте их верхней частью гриля и обжаривайте в течение 5 минут до золотистого цвета. Подавайте фаршированные булочки горячими, с томатами-гриль.
You can add fried mushrooms to the filling and serve with garlic sauce.
К начинке можно добавить обжаренные грибы и подать чесночный соус.