Prepare all ingredients and toothpicks.
Подготовьте все ингредиенты и зубочистки.
Cut the eggplants into slices approximately 3-4 mm thick.
Баклажаны нарежьте на слайсы толщиной примерно 3-4 мм.
Soak for half an hour in salted water to remove bitterness.
Замочите на полчаса в подсоленной воде, чтобы избавиться от горечи.
Fry on each side and remove excess oil with a paper towel.
Обжарьте с каждой стороны и удалите бумажной салфеткой излишки масла.
Squeeze the garlic into a plate with cottage cheese and add chopped walnuts.
В тарелку с творогом выдавите чеснок и добавьте измельчённые грецкие орехи.
Place a couple of spoons of the resulting filling on each eggplant strip and roll into a roll.
На каждую полосочку баклажана выложите пару ложек получившейся начинки и скрутите в рулет.
Secure with a toothpick.
Зафиксируйте зубочисткой.
Serve as a delicious and mouth-watering snack.
Подавайте в качестве вкусной и аппетитной закуски.