Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Place the meat in a saucepan, add 3 liters of water and put on fire.
Положите мясо в кастрюлю, залейте 3 л воды и поставьте на огонь.
While the meat is cooking, chop the cabbage.
Пока мясо варится, нашинкуйте капусту.
Cut the potatoes into small pieces.
Нарежьте на некрупные кусочки картофель.
Grate the carrots.
Натрите на тёрке морковь.
Grate the beets.
Натрите свёклу.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте лук.
Grease a frying pan with oil and place beets, onions and carrots together.
Сковороду смажьте маслом и поместите вместе свёклу, лук и морковь.
After about 20 minutes, add the tomatoes to the vegetables. Sauté for another 10 minutes all together.
Примерно через 20 минут добавьте к овощам томаты. Пассеруйте ещё минут 10 все вместе.
Place the resulting broth back on the stove and add potatoes to it. Cook for 7 minutes.
Получившийся бульон поставьте обратно на плиту, засыпьте в него картофель. Варите минут 7.
Then add shredded cabbage, salt, pepper and cook for another 10-15 minutes. Turn off the heat.
Затем добавьте нашинкованную капусту, соль, перец и варите ещё минут 10-15. Выключите огонь.
Cut the cooled meat into pieces and put back into the broth.
Остывшее мясо нарежьте на кусочки и положите обратно в бульон.
Place our cooled roast into the pan, stir, let it brew and you can enjoy the color and aroma.
Отправьте в кастрюлю нашу остывшую зажарку, перемешайте, дайте настояться и можно наслаждаться цветом и ароматом.
Our family simply loves to eat red borscht with sour cream.
Красный борщ наша семья просто обожает есть со сметаной.