Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the squid into rings, the onion into half rings, grate the carrots on a Korean carrot grater or cut into strips.
Кальмары нарежьте кольцами, лук полукольцами, морковь натрите на тёрке для корейской моркови или нарежьте соломкой.
Fry onions and carrots in a frying pan.
Лук и морковь обжарьте на сковороде.
Add salt, pepper, tomato paste and a glass of water.
Добавьте соль, перец, томатную пасту и стакан воды.
Simmer for 5 minutes.
Потушите минут 5.
Add squid to the sauce, simmer for another 2-3 minutes. Ready!
В соус добавьте кальмары, потушите ещё 2-3 минуты. Готово!
Serve with your favorite side dish; rice goes well with this recipe.
Подаём с любимым гарниром, к этому рецепту прекрасно подходит рис.