Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Rinse and dry the pork, cut across the grain into pieces about 1cm wide. Hit it from both sides.
Свинину промойте и просушите, нарежьте поперёк волокон на кусочки шириной около 1см. Отбейте с двух сторон.
Sprinkle salt on each side and add pepper to only one side. Paprika - on the other.
С каждой стороны посыпьте солью, а перец добавьте только на одну сторону. Паприку — на другую.
Place the meat on a baking sheet lined with parchment paper and brush the surface of the meat with mayonnaise.
Выложите мясо на противень, застеленный пергаментной бумагой, смажьте поверхность мяса майонезом.
Cut the onion into thin rings and place on each piece.
Тоненькими колечками нарежьте лук и положите на каждый кусочек.
Sprinkle the meat generously with grated cheese.
Щедро посыпьте мясо натертым сыром.
Place the baking sheet in an oven preheated to 180 degrees and bake for about 30 minutes until golden brown and fragrant throughout the house.
Поставьте противень в разогретую до 180 градусов духовку и запекайте примерно 30 минут до появления золотистой корочки и аромата на весь дом.
The meat goes well with any side dish you prefer.
Мясо прекрасно сочетается с любым гарниром, который вы предпочтёте.