Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the breast into two pieces and place on frying sheets.
Разделайте грудку на два лепестка, выложите в листы для жарки.
While the breast is roasting, cut the grapes into two halves if they are too large.
Пока жарится грудка, на две половинки нарежьте виноград, если он слишком большой.
Grate the cheese
Натрите сыр
Place the salad mix on serving plates along with the grapes.
Выложите микс салатов на порционные тарелки вместе с виноградом.
Cut the finished chicken breast into small pieces and place on a plate.
Готовую куриную грудку нарежьте на небольшие кусочки, выложите на тарелку.
Add salt to taste.
Посолите по вкусу.
Prepare the dressing: mix olive oil, dry garlic and dried herbs.
Приготовьте заправку: смешайте оливковое масло, сухой чеснок и сушеные травы.
Add dressing to salad.
Добавьте заправку к салату.
Sprinkle cheese on top.
Сверху посыпьте сыром.
You can garnish with whole grapes and serve.
Можно украсить цельным виноградом и подавать.