Pour 60 ml of water over the gelatin and leave for 20 minutes. Rinse the cranberries. Prepare a blender, a rectangular jelly pan and parchment paper.
Залейте желатин 60 мл воды и оставьте на 20 минут. Промойте клюкву. Подготовьте блендер, прямоугольную форму для желе и пергамент.
Place the cranberries in a saucepan, add 50 ml of water and place the saucepan over low heat. Cook for 7 minutes after boiling.
Выложите клюкву в кастрюлю, добавьте 50 мл воды и поставьте кастрюлю на медленный огонь. Варите в течение 7 минут после закипания.
Remove the cranberries from the heat and puree in a blender, then strain through a fine sieve. Place the resulting juice over medium heat, add sugar and stir until it is completely dissolved. Cook the juice, stirring, for about 10 minutes.
Снимите клюкву с огня и измельчите с помощью блендера, затем протрите через мелкое сито. Получившийся сок отправьте на средний огонь, добавьте сахар и перемешивайте, пока он полностью не растворится. Варите сок, помешивая, около 10 минут.
Remove the juice from the heat, add the gelatin and stir until it is completely dissolved.
Снимите сок с огня, добавьте желатин и перемешивайте до полного его растворения.
Cover the pan with parchment, pour the juice into it and refrigerate for 5 hours.
Застелите форму пергаментом, вылейте в нее сок и отправьте в холодильник на 5 часов.
Cut the marmalade and serve.
Нарежьте мармелад и подавайте.