Freeze the butter for the dough.
Заморозьте сливочное масло для теста.
Grate the frozen butter on a coarse grater. Mix flour, salt and sugar in a bowl. Add dry yeast. Stir, add butter and stir again. Make a “funnel” in the resulting mixture and pour in water and milk. Add the egg. Knead the resulting mass, cover and leave at room temperature for 30 minutes.
Натрите замороженное масло на крупной терке. Смешайте в миске муку, соль и сахар. Добавьте сухие дрожжи. Перемешайте, добавьте сливочное масло и снова перемешайте. В полученной смеси сделайте «воронку» и влейте воду и молоко. Добавьте яйцо. Полученную массу замесите, накройте и оставьте при комнатной температуре на 30 минут
Beat 2 eggs with 125 ml of milk with a whisk to make a leison. Grate the suluguni cheese on a coarse grater.
2 яйца взбейте со 125 мл молока венчиком, чтобы получился льезон. Сыр сулугуни натрите на крупной терке.
Divide the dough into 4 portions of 125 grams each and roll out with a rolling pin, dusting with flour. Give it an oval shape. Place grated cheese (40 grams) around the edges. Fold the edges over and pinch. Place the remaining grated cheese (50 grams) in the center. Using a silicone brush, lubricate the khachapuri well with the leozone.
Тесто разделите на 4 порции по 125 граммов и раскатайте скалкой, подпыляя мукой. Придайте ему овальную форму. По краям выложите тертый сыр (40 граммов). Края заверните и защипните. Оставшуюся часть тертого сыра (50 граммов) выложите в центр. С помощью силиконовой кисточки хорошо смажьте хачапури льезоном.
Bake in a pizza oven at 300°C top and 200°C bottom until cooked through, 10 to 12 minutes. Then remove the khachapuri from the oven, place the yolk of 1 egg on top in the center and bake in the oven again for 1-2 minutes.
Выпекайте в печи для пиццы при температуре сверху 300 °С и снизу 200 °С до готовности в течение 10-12 минут. Потом достаньте хачапури из печи, сверху по центру выложите желток 1 яйца и снова запекайте в печи в течение 1-2 минут.