Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Add flour, salt and butter to the bowl. Knead the dough for 10 minutes. Then wrap it in film and put it in the refrigerator for at least 20 minutes. Then roll out the dough to a thickness of 1.5 mm. Using a round cutter, cut out the bases for the khinkali.
В дежу добавьте муку, соль и сливочное масло. Замешивайте тесто в течение 10 минут. Затем заверните его в пленку и уберите в холодильник минимум на 20 минут. После раскатайте тесто до толщины 1,5 мм. С помощью круглой формы вырежьте основы для хинкали.
Chop the onion coarsely and the garlic finely. Fry the onion and garlic in a frying pan with butter until golden brown. Fry the cumin in a dry frying pan until fragrant. Grind the cumin.
Лук нарежьте крупно, а чеснок мелко. Обжарьте лук и чеснок на сковороде со сливочным маслом до золотистого цвета. Зиру обжарьте на сухой сковороде до появления аромата. Измельчите зиру.
Scroll through the minced meat. Add fried onions, garlic, water, spices and chopped cilantro with stems to the minced meat. Season with salt and pepper. Stir.
Прокрутите фарш из мяса. Добавьте в фарш жареный лук, чеснок, воду, специи и рубленую кинзу со стеблями. Посолите и поперчите. Перемешайте.
Place the minced meat on the dough in portions. Fold the edges in, creating a ruffle. Squeeze the resulting tail tightly and trim off any excess dough. Cook khinkali for 5 minutes in salted water until cooked.
Выкладывайте порционно фарш на тесто. Заверните края, создавая гофрировку. Плотно сожмите полученный хвостик и обрежьте лишнее тесто. Варите хинкали 5 минут в подсоленной воде до готовности.
Grease the finished khinkali with butter. Place in portions on a plate and pepper.
Готовые хинкали смажьте сливочным маслом. Выложите порционно на тарелку и поперчите.