Lay out all the ingredients in front of you. Wash and peel the cucumbers.
Разложите все ингредиенты перед собой. Огурцы помойте и почистите.
Place the spices in a gauze bag or teapot. Cut the cucumbers into thin slices, cut the onion into thin rings and place in a heat-resistant glass jar with an airtight lid.
Специи положите в кулек из марли или в чайный заварник. Огурцы нарезжьте тонкими ломтиками, лук нарежьте тонкими кольцами и сложите в термостойкую стеклянную банку с герметичной крышкой.
In a saucepan, mix vinegar, apple juice, thinly sliced ginger, salt, sugar and all spices. Bring to a boil and remove from heat, stir until sugar and salt are completely dissolved.
В сотейнике смешать уксус, яблочный сок, тонко нарзанный имбирь, соль, сахар и все специи. Доведите до кипения и снимите с нагрева, помешивайте, пока сахар и соль полностью не растворятся.
Pour the prepared brine over the cucumbers in the jar. Close the lid tightly and let cool in the jar. Place in the refrigerator and marinate for at least 12 hours.
Залейте огурцы в банке подготовленным рассолом. Закройте плотно крышку и дайте остыть в банке. Уберите в холодильник и маринуйте минимум 12 часов.