Prepare minced meat.
Приготовьте фарш из мяса.
Place bacon slices scattered on a parchment-lined baking sheet. Bake in an oven preheated to 180°C in convection mode for 12-15 minutes.
Разрозненно выложите на противень, застеленный пергаментом, ломтики бекона. Запекайте в прогретой до 180 °С духовке в режиме конвекции в течение 12-15 минут.
Mix the minced meat, add salt, pepper, smoked paprika and Worcestershire sauce.
Смешайте фарш, добавьте соль, перец, копченую паприку и вустерский соус.
Line the bottom of a special rectangular baking dish with several slices of bacon. Place half of the minced meat on top, place jalapeno peppers and a line of cream cheese in the center. Cover with the rest of the minced meat.
На дно специальной прямоугольной формы для запекания выстелите несколько слайсов бекона. Сверху выложить половину фарша, по центру расположите перчики халапеньо и линию из творожного сыра. Накройте оставшейся частью фарша.
Bake the dish in an oven preheated to 170-180 °C in convection mode for 40-60 minutes, until the internal temperature of the dish approaches 65-72 °C.
Запекайте блюдо в разогретой до 170-180 °С духовке в режиме конвекции в течение 40-60 минут, пока внутренняя температура блюда не приблизится к 65-72 °С.
Let the meatloaf cool in the pan, then remove and serve with your favorite side dish.
Дайте мясному хлебу остыть в форме, затем достаньте его и подавать с любимым гарниром.