Preheat oven to 250°C. Cut the onion and garlic in half, cut the unpeeled ginger into slices. Roast chopped vegetables and spices in a dry frying pan until vibrant and vibrant aromas develop.
Разогрейте духовку до 250°С. Лук и чеснок разрежьте пополам, неочищенный имбирь нарежьте ломтиками. Подпеките нарезанные овощи и специи на сухой сковороде до образования яркого рисунка и активных ароматов.
Bake the beef bones until they are dark golden brown.
Подпеките говяжьи кости до приобретения темно-золотистого цвета.
Pour water into the pan. Add bones and sirloins. Place the pan on the fire without bringing to a boil.
В кастрюлю залейте воду. Добавьте кости и оковалок. Поставьте кастрюлю на огонь, не доводя до кипения.
Set the temperature at which the broth does not boil, but the water “moves”. Add salt, monosodium glutamate and simmer for 3 hours. Place all the spices, leaves and lemongrass in a sachet (gauze bag). Add vegetables and simmer for another 60 minutes.
Выставите температуру, при которой бульон не кипит, но вода «двигается». Добавьте соль, глутамат натрия и томите 3 часа. Все специи, листья и лемонграсс положите в саше (кулек из марли). Добавьте овощи и томите еще 60 минут.
Remove the meat from the broth and strain the broth through a fine sieve. Cut the meat into thin slices and use when serving.
Достаньте мясо из бульона и процедите бульон через тонкое сито. Мясо нарежьте тонкими ломтиками и используйте при подаче.
For pepper oil, beat all ingredients with a blender until an emulsion is formed and let steep for 12 hours.
Для перечного масла взбейте все компоненты блендером до образования эмульсии и дайте настояться 12 часов.
To serve Pho Bo, pour hot soup into a soup bowl. Add cooked rice noodles. Place thinly sliced beef on top of the noodles. Garnish with cilantro, chopped chilies and a lime wedge. Add a drizzle of pepper oil if desired.
Для сервировки Фо Бо в суповую пиалу налейте горячий суп. Добавьте отваренную рисовую лапшу. Сверху на лапшу выложите тонко нарезанную говядину. Декорируйте кинзой, нарезанным перцем чили и долькой лайма. По желанию капните перечного масла.
Garnish the finished soup with cilantro, chopped chili pepper and a wedge of lime. Add a drop of sesame oil if desired.
Украсьте готовый суп кинзой, нарезанным перцем чили и долькой лайма. По желанию капните каплю кунжутного масла.