Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the bun lengthwise into slices.
Разрежьте булочку вдоль на ломтики.
Prepare the poached egg. To do this, cover a small bowl with cling film, grease it with vegetable oil and break an egg into it. Roll it into a bag and place it in boiling water for a couple of minutes. Then remove the egg from the boiling water, place it in a bowl of cold water, and then remove the film.
Приготовьте яйцо-пашот. Для этого небольшую пиалу застелите пищевой пленкой, смажьте растительным маслом и разбейте в нее яйцо. Сверните в мешочек и опустите его в кипящую воду на пару минут. Затем извлеките яйцо из кипятка, положите в чашу с холодной водой, а потом уберите пленку.
Add herbs, salt, pepper and chopped sun-dried tomatoes to the ricotta. Stir the mass. Cut the avocado into slices.
В рикотту добавьте травы, соль, перец и измельченные вяленые помидоры. Перемешайте массу. Нарежьте авокадо ломтиками.
Spread the toast with cheese mixture. Top with fish and avocado slices. At the very end, place the egg on the toast.
Намажьте тост сырной массой. Сверху выложите ломтики рыбы и авокадо. В самом конце уложите на тост яйцо.