Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the red onion into thin feathers.
Красный лук нарежьте тонкими перьями.
Fry the bacon in a dry frying pan, rendering out as much fat as possible.
Бекон обжарьте на сухой сковороде, вытапливая из него максимальное количество жира.
Place thinly sliced onion in a frying pan with bacon and fry over medium heat until a caramel crust forms and the onion softens.
В сковороду c беконом переложите тонко нарезанный лук и обжарьте на среднем огне до образования карамельной корочки и размягчения лука.
After 10-15 minutes, add cinnamon and anise, pour in half the wine and simmer over medium heat until the liquid is almost completely gone.
Через 10-15 минут добавmnt корицу и анис, залейте половиной вина и выпаривайте на среднем огне, пока жидкость почти не уйдет полностью.
Add thawed cherries, balsamic vinegar, and worcestershire sauce and continue heating. Boil the mixture until thickened. At the very end, add butter to add creaminess, actively working it into the jam.
Добавьте размороженную вишню, бальзамический уксус, вурстерский соус и продолжите нагрев. Уварите массу так, чтобы образовалась гуща. В самом конце добавьте сливочное масло для придания кремовости, активно вбив его в джем.
Place the marmalade into jars.
Разложите мармелад по баночкам.