Lay out all the ingredients in front of you. Wash and peel vegetables and fruits.
Разложите все ингредиенты перед собой. Овощи и фрукты помойте и почистите.
Peel the apples, remove the seeds, chop the tomatoes and onions as desired. Drizzle olive oil into a heated, thick-bottomed saucepan and add tomatoes, garlic, apples and onions. Fry until black livers appear.
Яблоки очистите от кожуры, удалите косточки, томаты и лук нарежьте произвольно. В прогретый сотейник с толстым дном капните оливкового масла и выложите томаты, чеснок, яблоки и лук. Обжарьте до появления черных печёностей.
Add the sugar and balsamic vinegar and place over medium heat until the liquid evaporates. Reduce the liquid by half and add Worcestershire sauce and salt. Continue evaporating until the liquid is almost completely gone. Add spices to taste and transfer to a blender bowl. Punch the tomato mass with a blender and rub through a sieve. Place the sauce in the refrigerator.
Добавьте сахар и бальзамический уксус и поставьте на средний огонь, чтобы жидкость выпаривалась. Выпарите жидкость вдвое и добавьте уостерширский соус и соль. Продолжите выпаривать пока жидкость почти полностью не уйдет. Добавьте специи по вкусу и переложите в чашу блендера. Пробейте томатную массу блендером и протрите через сито. Уберите соус в холодильник.