Lay out all the ingredients in front of you.
Разложите все ингредиенты перед собой.
Rinse the beets well, pack in foil and bake at 160℃ for 60 minutes until soft. Remove the beets from the oven and let cool completely. Mix the zest, thyme leaves, salt and sugar in a container. Peel the beets and grate them on a medium grater.
Свеклу хорошо промойте, запакуйте в фольгу и запекайте при температуре 160℃ 60 минут до мягкости. Достаньте свеклу из печи и дайте полностью остыть. Смешайте в емкости цедру, листья тимьяна, соль и сахар. Свеклу очистите от кожуры и натрите на средней терке.
Remove the fish fillet from the bones and wipe with a napkin on all sides to remove excess moisture and transfer to parchment for baking. Cover the fillet with an even layer of salt and sugar, gently sprinkle alcohol on top and place grated beets on top.
Филе рыбы освободите от костей и протрите салфеткой со всех сторон для удаления лишней влаги и переложите на пергамент для запекания. Филе покройте равномерным слоем соли и сахара, сдобрите сверху аккуратно алкоголем и выложите сверху тертую свёклу.
Fold the parchment so that the fish is tightly covered with it. Place the fish in a baking dish with a rack underneath or lined with a napkin to form a cushion. Leave for 8-14 hours. The longer the fish sits in this state, the denser the consistency. At the desired moment, free the fish from the parchment, rinse with running water and dry well with a napkin. Using a fillet knife, cut the fish into thin slices.
Сверните пергамент так, чтобы рыба была вплотную им прикрыта. Переложите рыбу в форму для запекания с решеткой снизу или простеленной салфеткой, чтобы образовывалась подушка. Оставьте на 8-14 часов. Чем дольше рыба стоит в таком состоянии, тем плотнее консистенция. В желаемый момент освободите рыбу от пергамента, промойте проточной водой и хорошо просушите салфеткой. При помощи филейного ножа нарежьте рыбу на тонкие слайсы.
Serve as an addition to sandwiches, bagels and salads.
Подавайте как добавку к сендвичам, бейглам и салатам.