Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Grate the mozzarella cheese, cut the mushrooms and pepperoni into thin slices.
Сыр моцарелла натрите на терке, грибы и пеперони нарежьте тонкими пластинками.
Place garlic cut into flat slices and 15 g of olive oil in a saucepan. Over medium heat, brown the garlic, then add the tomatoes. Add salt and sweet chili sauce. Bring to a boil and reduce heat to medium. Simmer the sauce until the liquid has reduced by 20-30%, remove from heat and stir in the chopped basil. Puree with a blender until you obtain a homogeneous sauce. Cool.
В сотейник выложите нарезаный плоскими ломтиками чеснок и 15 г оливкового масла. На среднем огне подрумяньте чеснок, затем влейте томаты. Добавьте соль и сладкий чили соус. Доведите до кипения и уменьшите нагрев до среднего. Потомите соус, пока жидкость на уварится на 20-30%, снимите с огня и вмешайте нашинкованный базилик. Пробейте блендером до получения однородного соуса. Остудите.
Prepare the dough. Dissolve salt and sugar in water. Grind the yeast into the flour. Mix water and remaining oil. Pour water into the flour and knead the dough. Knead the dough for 10-15 minutes until it has a homogeneous, smooth consistency.
Приготовьте тесто. В воде растворите соль и сахар. В муку разотрите дрожжи. Смешайте воду и оставшееся масло. Влейте воду в муку и замесите тесто. Месите тесто 10-15 минут до однородной гладкой консистенции.
Form the dough into a ball, dust a rising bowl with flour, place the dough there, cover it with cling film and let stand for 30-40 minutes until it increases in volume.
Сформируйте из теста шар, припылите мукой емкость для подъема теста, выложите туда тесто, накройте его пищевой пленкой и дайте постоять 30-40 минут до увеличения в объеме.
Roll out the dough into a flat cake and place it on baking parchment.
Раскатайте тесто в лепешку и переложитt его на пергамент для запекания.
Brush the base with tomato sauce, spread the filling and sprinkle with cheese.
Смажьте основу томатным соусом, распределите начинку и посыпате сыром.
If desired, bake immediately or place on a plate in the freezer. After freezing, remove the workpiece and wrap it tightly in cling film and return it to the freezer.
По желанию запеките сразу или отправьте на тарелке в морозилку. После замораживания, достаньте заготовку и плотно оберните ее пищевой пленкой и снова отправьте в морозилку.