Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Finely chop the onion and garlic and simmer in butter until transparent.
Лук и чеснок мелко нарежьте и притомите на сливочном масле до прозрачного состояния.
Chop the chicken thigh coarsely and grind in a meat grinder along with herbs, onion and garlic. Stir grated cheese and cream cheese into the minced mixture.
Куриное бедро нарежьте крупно и измельчите в мясорубке вместе с зеленью, луком и чесноком. В фаршевую массу вмешайте тертый сыр и творожный сыр.
Knead vigorously until the texture is homogeneous. Use this mixture to stuff dumplings.
Активно вымесите до однородной текстуры. Используйте эту смесь для начинки пельменей.
Prepare the dough. Sift the flour together with salt, pour in hot water. Using a silicone spatula, carefully begin kneading. Transfer the dough to a work surface and knead into a smooth, homogeneous dough. Cover the dough with cling film and let it rest for 30 minutes.
Приготовьте тесто. Муку просейте вместе с солью, влейте горячую воду. Аккуратно силиконовой лопаткой начните замес. Переложите тесто на рабочую поверхность и вымесите гладкое однородное тесто. Накройте тесто пищевой плёнкой и дайте ему постоять 30 минут.
Cut the dough into small balls and roll them into pancakes. Use the pancakes to create dumplings or dim sum by spooning the filling onto the pancakes and carefully sealing the edges.
Нарежьте тесто на небольшие шарики и раскатайте их в блинчики. Используйте блинчики для создания пельменей или дим-самов, помещая на них ложкой начинку и тщательно защипывая края.
Boil the dumplings in salted water or steam them.
Отварите пельмени в подсоленной воде или приготовьте их на пару.