Lay out all the ingredients in front of you. Prepare a mortar or coffee grinder.
Разложите все ингредиенты перед собой. Подготовьте ступу или кофемолку.
Use a spice mortar or coffee grinder to prepare the spice mixture. Cut the chicken thigh into thin strips, cut all the peppers and onions into thin strips, chop the garlic. Remove the zest from the lime and squeeze out the juice. Coat the chicken thigh with olive oil, salt, spices and lime juice. Leave for 10 minutes.
В ступе для специй или кофемолке приготовьте смесь специй. Куриное бедро нарежьте тонкой соломкой, весь перец и лук нарежьте также тонкой соломкой, чеснок измельчите. С лайма снимите цедру и выжмите сок. Куриное бедро покройте оливковым маслом, солью, специями и соком лайма. Оставьте на 10 минут.
In a well-heated frying pan, fry all the vegetables in olive oil until they have a bright roasted aroma, transfer to a bowl and melt the butter in the frying pan. Once it boils, add the chicken thigh and quickly fry it.
На хорошо прогретой сковороде на оливковом масле прижарьте все овощи до яркого подпеченого аромата, переложите в миску и растопите в сковороде сливочное масло. Как только оно закипит, добавьте куриное бедро и быстро его обжарьте.
When the chicken is golden brown, add all the vegetables, tomatoes, sweet chili sauce and bring to a boil. Remove from heat and add chopped cilantro. Let the mixture cool slightly.
Когда курица станет золотистого цвета, добавьте все овощи, томаты, сладкий чили соус и доведите до кипения. Снимите с нагрева и добавьте нарубленной кинзы. Дайте массе слегка остыть.
Place the filling on the finished tortilla, sprinkle it with plenty of grated cheese and bake in the oven for 4-6 minutes.
На готовую тортилью выложите начинку, присыпьте ее обильно тертым сыром и подпеките в духовке в течение 4-6 минут.