Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Prepare the sauce. Chop the shallots and cut the mushrooms into thin slices. Add some oil to a heated frying pan and add the onion, fry it, stirring, until golden brown.
Приготовьте соус. Измельчите лук-шалот, нарежьте грибы тонкой пластинкой. На прогретую сковороду капните часть масла и выложите лук, обжарьте его, помешивая, до золотистого цвета.
Add a little more oil and all the mushrooms. Let them cook and add pickled green peppers and thyme to taste. Cook until all the moisture from the mushrooms has evaporated. Pour in the broth and alcohol.
Добавьте еще немного масла и все грибы. Дайте им прижаритсья и добавьте по вкусу зеленый маринованный перец и тимьян. Готовьте пока вся влага из грибов не выпарится. Влейте бульон и алкоголь.
After the liquid has evaporated, pour in the cream and reduce the heat. Add salt and black pepper to taste. Reduce the cream slightly until the sauce binds together.
Выпарив жидкость, влейте сливки и уменьшите нагрев. Добавьте соль и черный перец по вкусу. Слегка выпарите сливки, чтобы соус «связался».
Cover the chateaubriand steak with salt and 20 grams of butter (if necessary, shape the meat with twine). Heat a frying pan with a thick bottom and add vegetable oil. Place the meat in the frying pan and fry it on both sides. Then add the thyme, crushed garlic and remaining oil to the pan. Cook the steak on the remaining sides, basting it with oil. Once the steak is golden on all sides, finish cooking it in a preheated oven at 180°C.
Стейк шатобриан покройте солью и 20 граммами сливочного масла (при необходимости придайте мясу форму бечевкой). Прогрейте сковороду с толстым дном и добавьте растительное масло, Отправьте мясо на сковороду и обжарьте его с двух сторон. Затем добавьте в сковороду тимьян, раздавленный чеснок и оставшееся масло. Готовьте стейк с оставшихся сторон, поливая его маслом. Как только стейк будет золотистый со всех сторон, доготовьте его в прогретой заранее духовке при 180 °С.
Let the steak rest for a couple of minutes, then cut it in half.
Дайте стейку полежать пару минут, затем разрежьте его пополам.
Place mushroom sauce and two pieces of meat on a plate and decorate them with green pepper.
На тарелку выложите грибной соус и два кусочка мяса, декорируйте их зеленым перцем.