Lay out all the ingredients in front of you. Wash greens, vegetables and meat. Cut the rack of lamb in pairs of two bones to create four full pieces.
Разложите все ингредиенты перед собой. Зелень, овощи и мясо помойте. Нарежьте каре ягненка парами по две косточки, чтобы получить четыре полноценных куска.
Prepare the sauce. Peel the cucumber and remove seeds, cut it into small cubes. Cut the onion into small cubes. Grate the garlic. Mix yogurt, onion, cucumber, garlic, lemon juice and zest. Add salt and pepper to taste. Let the sauce sit in the refrigerator for up to an hour.
Приготовьте соус. Огурец очистите от кожуры и семечек, нарежьте его мелким кубиком. Лук нарежьте мелким кубиком. Натрите чеснок на терке. Смешайте йогурт, лук, огурец, чеснок, сок и цедру лимона. Добавьте соль и перец по вкусу. Дайте настояться соусу в холодильнике до часа.
Cut the lamb in pairs of two bones to create four full pieces, or separate into individual ribs.
Нарежьте ягнятину парами по две косточки, чтобы получить четыре полноценных куска, или разделите на отдельные ребрышки.
In a glass with a blender, beat all the butter, salt, garlic clove and herbs. Cover the prepared ribs with it. Leave for 5-10 minutes. Then fry in a well-heated frying pan on all sides. If necessary, finish cooking the ribs in the oven.
В стакане блендером взбейте все масло, соль, зубчик чеснока и травы. Покройте им подготовленные ребра. Оставьте на 5-10 минут. Затем обжарьте на хорошо прогретой сковороде со всех сторон. При необходимости доготовьте ребрышки в духовке.