Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Remove the film from the inside of the pork ribs to avoid deforming them. In a mortar or coffee grinder, mix all the spices until a smooth texture is obtained. Mix the resulting spice mixture with vegetable oil. Mix barbecue sauce with Tabasco and kimchi.
У свиных ребер снимите пленку с внутренней стороны, чтобы избежать их деформирования. В ступе или кофемолке смешайте все специи до получения однородной текстуры. Смешайте полученную смесь специй с растительным маслом. Соус барбекю смешайте с табаско и кимчи.
Place a large pan of water on heat, having previously selected it according to the number of ribs used. Bring the water to a boil and add the ribs. Bring almost to a boil while skimming, then reduce heat to medium. Cook over low heat for 30-40 minutes, then remove the ribs to a board and let the meat cool slightly. Rub the ribs generously with the flavorful paste and sauce mixture and place on a baking rack.
Поставьте большую кастрюлю с водой на нагрев, предварительно подобрав ее по количеству используемых ребер. Доведите воду до кипения и отправьте туда ребра. Снимая пенку, доведите почти до кипения, затем уменьшите нагрев до среднего. Варите на слабом огне 30-40 минут, затем выньте ребра на доску и дать мясу слегка остыть. Обильно натрите ребра ароматной пастой и смесью соусов и выложите на решетку для противня.
Preheat the oven in convection mode to 210-220 °C and place the ribs in the oven. It is recommended to place a baking sheet under the ridged rack to keep the oven clean. Bake the ribs for 20 minutes until the glaze forms on the surface of the ribs.
Прогрейте духовку в режиме конвекции до 210-220 °С и отправьте ребра в печь. Под решетку с ребрами рекомендуется поставить противень, чтобы сохранить чистоту духовки. Запекайте ребра 20 минут до образования глазури на поверхности ребер.
During this time, prepare the salad. Finely chop the cabbage with a knife or mandolin. Grate the carrots on a fine grater or cut into thin strips. Mix mayonnaise, mustard, juice and lemon zest.
За это время приготовить салат. Тонко нашинкуйте капусту ножом или на мандолине. Морковь натрите на тонкой терке или также нарежьте тонкой соломкой. Смешайте майонез, горчицу, сок и цедру лимона.
Sprinkle the cabbage and carrots with salt and sugar and remember them well until their juices release. Season the vegetables with mayonnaise-based sauce and let the salad sit in the refrigerator for a while. Serve the salad with the ribs.
Посыпьте капусту с морковью солью и сахаром и хорошенько помните их до выделения собственных соков. Заправьте овощи соусом на основе майонеза и дайте салату немного постоять в холодильнике. Подавайте салат к ребрами.