Grate the cheese. Prepare minced beef.
Натрите сыр. Приготовьте фарш из говядины.
Mix minced meat, salt, pepper, grated Parmesan and breadcrumbs. Adding water little by little if necessary, knead into a homogeneous mass. After wetting your hands with water or oil, form meatballs. Fry the meatballs in a well-heated saucepan.
Смешайте фарш, соль, перец, тертый пармезан и панировочные сухари. Добавляя понемногу воду при необходимости, замесите однородную массу. Смочив руки водой или маслом, сформируйте митболы. Обжарьте митболы в хорошо разогретом сотейнике.
When the meat balls are golden brown, reduce the heat and add the tomatoes along with the juice. Add a sprig of rosemary and thyme.
Когда мясные шарики станут золотистого цвета, уменьшите нагрев и добавьте томаты вместе с соком. Положите по веточке розмарина и тимьяна.
Simmer over medium heat until the meatballs are fully cooked. Then take out the herb sprigs.
Томите на среднем огне до полной готовности фрикаделек. Затем достаньте веточки трав.
Before serving, sprinkle the dish with chopped parsley and basil.
Перед подачей посыпьте блюдо рублеными петрушкой и базиликом.