Rinse the pearl barley and leave it in water overnight. Rinse the parsley. Cut the onion and celery root into cubes, grate the carrots on a coarse grater. Cut the meat into medium-sized cubes.
Промойте перловку и оставьте в воде на ночь. Промойте петрушку. Лук и корень сельдерея нарежьте кубиками, морковь натрите на крупной терке. Мясо нарежьте кубиками среднего размера.
Drain the water from the pearl barley, transfer the cereal to a saucepan and add 600 ml of water. Bring to a boil and simmer over low heat for about 40 minutes.
Слейте воду от перловки, переложите крупу в кастрюлю и залейте 600 мл воды. Доведите до кипения и варите на минимальном огне около 40 минут.
In a frying pan with heated oil, fry the meat for 5 minutes.
На сковороде с разогретым маслом обжаривайте мясо в течение 5 минут.
10 minutes before readiness, add pearl barley, salt, pepper and stir. Serve the dish with parsley leaves.
За 10 минут до готовности добавьте перловку, посолите, поперчите и перемешайте. Подавайте блюдо, дополнив листьями петрушки.