Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
To prepare the vinaigrette, whisk all ingredients in a blender until a thick sauce forms.
Для приготовления соуса винегрет взбейте в стакане блендера все компоненты до образования плотного соуса.
For chopped cucumbers, heat the sesame seeds in a dry saucepan and remove from heat. Add sesame oil, soy sauce, mirin, chili flakes and chopped cilantro to the pan. Beat the cucumbers with a rolling pin or frying pan. Next, cut it randomly and put it in a box with a lid. Pour the marinade over the cucumbers and leave for 2-6 hours.
Для колотых огурцов в сухом сотейнике прогрейте кунжут, уберите с огня. Добавьте в сотейник кунжутное масло, соевый соус, мирин, хлопья чили и рубленую кинзу. Огурцы отбейте скалкой или сковородой. Далее произвольно нарежьте и сложите в бокс с крышкой. Залейте огурцы маринадом и оставьте на 2-6 часов.
For the Buddha bowl, boil the quinoa until tender and cool. Roast the pumpkin seeds in a dry frying pan. Cut all vegetables into large cubes. Place all the ingredients in segments into a prepared box or bowl and pour over the sauce.
Для будда боула отварите киноа до готовности и охладите. Семена тыквы обжарьте на сухой сковороде. Нарежьте все овощи крупным кубиком. В подготовленный бокс или пиалу сегментировано выложите все компоненты, полейте соусом.