Refrigerate the oil and water for the dough.
Охладите масло и воду для теста.
Prepare the dough. Cut the cold butter into medium cubes and mix it into the flour until you have butter and flour crumbs. Add egg, salt and water to the mixture. Knead into a smooth, homogeneous dough. If the dough crumbles, add a little water. Form the dough into a flattened ball, wrap in cling film and let rest in the refrigerator for 15 minutes.
Приготовьте тесто. Нарежьте холодное масло средним кубиком и вмешайте его в муку до получения масляно-мучной крошки. Добавьте в массу яйцо, соль и воду. Вымесите гладкое однородное тесто. Если тесто сыпется, подлейте немного воды. Сформируйте из теста приплюснутый шар, заверните в пищевую пленку и дайте постоять в холодильнике 15 минут.
Make the filling. Finely dice the bacon and onion. Grate the garlic. Fry the bacon, onion and garlic in butter over medium heat until the onion is translucent and the bacon is golden. Transfer it to a napkin to remove excess fat.
Сделайте начинку. Нарежьте мелким кубиком бекон и лук. Чеснок натрите на терке. На сливочном масле на среднем огне обжарьте бекон, лук и чеснок, пока лук не станет прозрачным, а бекон – золотистым. Переложите его на салфетку для изъятия лишнего жира.
Beat the egg with sour cream and cream. Add the milk-egg mixture, cheese and bacon with onions.
Взбейте яйцо со сметаной и сливками. Добавьте молочно-яичную смесь сыр и бекон с луком.
On a floured board, roll out the dough to the size of the prepared pan. Distribute the dough into the mold, giving it a strict, clear edge. Transfer the product to a baking sheet with parchment and fill the shortbread dough with filling.
На подпыленном мукой столе раскатайте тесто под размер подготовленной формочки. Распределите тесто по форме, сделав ему строгий четкий борт. Переложите изделие на противень с пергаментом и заполните песочное тесто начинкой.
Bake the quiche in a preheated oven at 170°C in convection mode for 18-20 minutes until the filling thickens.
Выпекайте киш в прогретой духовке при 170 °С в режиме конвекции 18-20 минут до уплотнения начинки.