Grate the cheese. Peel the vegetables and cut into small cubes.
Натрите сыр на терке. Очистите овощи и нарежьте мелкими кубиками.
Beat eggs with sugar and salt until fluffy. Stir olive oil and milk into eggs. Mix flour and baking powder and gradually add them to the egg mixture. Combine the dough with chopped vegetables and 2/3 of the grated cheese.
Взбейте яйца с сахаром и солью до пышной пены. Вмешайте в яйца оливковое масло и молоко. Смешайте муку и разрыхлитель и постепенно добавьте их в яичную смесь. Соедините тесто с нарезанными овощами и 2/3 тертого сыра.
Preheat the oven in convection mode to 170°C. Prepare muffin tins and fill them 2/3 full with filling. Sprinkle the remaining grated cheese on top of the muffins. Bake for 12-20 minutes until golden on top and completely dry inside.
Прогрейте духовку в режиме конвекции до 170 °С. Подготовьте формочки для выпекания маффинов и выложите в них начинку на 2/3. Сверху посыпьте маффины оставшимся тертым сыром. Запекайте в течение 12-20 минут до золотистой шапки сверху и полной сухости внутри.