Wash the chicken gizzards, hearts and livers and cut into small cubes. Also cut the chicken fillet into small cubes. Prepare a narrow but deep baking dish.
Промойте куриные желудки, сердечки и печень и нарежьте мелкими кубиками. Куриное филе также нарежьте мелкими кубиками. Подготовьте узкую, но глубокую форму для запекания.
Mix the giblets and fillets, add salt, spices, gelatin, mix and transfer to the mold.
Смешайте потроха и филе, посолите, добавьте специи, желатин, перемешайте и переложите в форму.
Pour water into a large saucepan and place the mold in it (be careful not to let any water get into it). Cook the jellied meat for 2 hours, adding water to the pan as it boils.
Влейте воду в большую кастрюлю и поставьте туда форму (следите, чтобы в нее не попала вода). Варите холодец в течение 2 часов, подливая воду в кастрюлю по мере выкипания.
Place the jellied meat in the refrigerator until completely set, then slice and serve.
Отправьте холодец в холодильник до полного застывания, затем нарежьте и подавайте.