Prepare all ingredients. Peel the vegetables.
Подготовьте все ингредиенты. Очистите овощи.
Grind all vegetables in a blender until smooth crumbs or cut into small cubes.
Все овощи измельчите в блендере до однородной крошки или нарежьте мелкими кубиками.
Drizzle olive oil into a heated frying pan, then add all the vegetables at once. Fry the vegetables until golden brown, then stir in the tomato paste and heat together for 30-60 seconds.
В прогретую сковороду капните оливкового масла, затем отправьте туда все овощи разом. Обжаривайте овощи до золотистой корочки, затем вмешайте томатную пасту и прогрейте вместе с ней в течение 30-60 секунд.
Pour in red wine and evaporate the liquid by 50%. Transfer vegetables from heating to a separate container. Add some oil to the same pan again and add the minced meat.
Влейте красное вино и выпарите жидкость на 50%. Переложите овощи с нагрева в отдельную емкость. В эту же сковороду снова капните масла и выложите фарш.
Fry the minced meat over high heat until the color changes completely, stirring constantly. Return the vegetables to the minced meat, add canned tomatoes, salt and a sprig of rosemary. Add a little water and simmer over medium heat for 30 minutes.
Обжаривайте фарш на сильном огне до полного изменения цвета, постоянно помешивая. Верните к фаршу овощи, добавьте консервированные томаты, соль и веточку розмарина. Добавьте немного воды и томите на среднем огне 30 минут.
To obtain a uniform consistency of meat sauce, grind the ingredients with a blender. Let the sauce cool.
Для получения однородной консистенции мясного соуса, измельчите ингредиенты блендером. Дайте соусу остыть.
Preheat the oven on top and bottom heat to 170°C.
Прогрейте духовку в режиме верхнего и нижнего жара до 170 °С.
Soak the cannelloni pasta in cold water for one or two minutes, then fill it with sauce and place it in a row in a mold according to the size of the pasta. Lightly spread the sauce on top of the pasta and cover with mozzarella slices.
Пасту каннеллони подержите в холодной воде одну-две минуты, далее начините соусом и выложите в ряд в форму по размеру пасты. Сверху на пасту также слегка нанесите соус и покройте ломтиками моцареллы.
Bake the cannelloni in a preheated oven for 16-24 minutes (depending on how much sauce is filled in the pan) until the cheese is golden brown and the pasta is completely cooked. To speed up baking, you can place a tray of water on the lower tier for additional steam enhancement.
Запеките каннеллони в прогретой духовке 16-24 минуты (в зависимости от заполняемости соусом формы) до образования золотистой корочки на сыре и полной готовности пасты. Для ускорения запекания можно на нижний ярус поставить лоток с водой для дополнительного усиления паром.