Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Make green pineapple salsa. Cut the pineapple rings and green pepper fillets into small cubes. In a blender, combine green leaves, lemon and pineapple juice, salt and grind to a granular texture. Add chopped peppers and pineapple to the green base. Let the sauce sit for a while to allow the flavors to meld.
Приготовьте зеленую ананасовую сальсу. Кольца ананаса и филе зеленого перца нарежьте мелкими кубиками. В блендере смешайте листья зелени, сок лимона и ананаса, соль и измельчите до гранулированной текстуры. Добавьте в зеленую основу нарезанные перец и ананас. Дайте соусу немного постоять, чтобы вкусы смешались.
Roast pine nuts in a dry frying pan.
Обжарьте на сухой сковороде кедровые орехи.
Cut the zucchini into thin slices with a vegetable peeler. Place them in a flat pan and sprinkle generously with salt on all sides. Let sit in the refrigerator for 15-20 minutes, then rinse under running water. Dry the zucchini with a napkin and place the slices on a plate.
Цуккини нарежьте овощечисткой на тонкие ломтики. Выложить их в плоскую форму и обильно присыпьте солью со всех сторон. Дайте постоять в холодильнике в течение 15-20 минут, затем промойте под проточной водой. Просушите цуккини салфеткой и выложите ломтики на тарелку.
Top the zucchini as desired with green salsa, garnish with fresh herb leaves and toasted pine nuts.
Сверху произвольно залейте цуккини зеленой сальсой, украсьте листиками свежей зелени и жареными кедровыми орешками.
Place stracciatella cheese on the carpaccio, stretching its threads over the surface, add olives. Season with olive oil.
На карпаччо выложите сыр страчателла, растянув его нити по поверхности, добавьте маслины. Сдобрите оливковым маслом.