Place the water in the freezer and wait until the ice sets on the surface. Peel and wash the vegetables.
Поставьте воду в морозильник и дождитесь, чтобы на поверхности схватился лед. Очистите и помойте овощи.
Cut the pumpkin into thin slices, divide the mushrooms into inflorescences, cut the broccoli along the inflorescence so that you get long slices, cut the zucchini into slices.
Тыкву нарежьте тонкими пластинами, грибы разделите на соцветия, брокколи нарежьте вдоль соцветия так, чтобы получились длинные ломтики, кабачок нарежьте кружочками.
Heat the vegetable oil to 160 °C.
Нагрейте растительное масло до 160 °С.
Sift the flour through a sieve. Mix cooled water and yolk with a whisk. Gently fold in all the flour, preferably using chopsticks or a fork to prevent the gluten from loosening in the dough.
Просейте муку через сито. Смешайте охлажденную воду и желток венчиком. Аккуратно вмешайте всю муку, желательно используя палочки для еды или вилку, чтобы не допустить раскрепощения глютена в тесте.
Increase the heat in the oil to 180°C.
Повысьте нагрев в масле до 180 °С.
Dip the prepared vegetables into the dough and deep-fry them until golden brown. Transfer the prepared vegetables to a plate with a napkin.
Обмакните подготовленные овощи в тесто и обжарьте их во фритюре до золотистой корочки. Переложите готовые овощи на тарелку с салфеткой.