Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Trim the ends of the green beans and cut them in half. Cut the leeks into thin strips, cut the cherry tomatoes in half lengthwise. Cut the garlic into thin slices.
У стручковой фасоли обрежьте кончики и разрежьте ее пополам. Лук-порей нарежьте тонкой соломкой, томаты черри разрежьте вдоль пополам. Чеснок нарежьте тонкими пластинками.
Add a drop of vegetable oil to a heated thick-bottomed frying pan and add onions, garlic and beans. Fry, stirring vigorously, for 1-2 minutes. Then add the butter and all the corn, continuing to vigorously stir.
На прогретую толстодонную сковороду добавьте каплю растительного масла и выложите лук, чеснок и фасоль. Обжаривайте, активно помешивая, 1-2 минуты. Затем добавьте сливочного масла и всю кукурузу, продолжая активное помешивание.
When the corn is golden, drizzle the wine over the succotash and let it evaporate almost completely.
Когда кукуруза станет золотистой, сбрызните суккоташ вино и дайте ему выпариться почти полностью.
Add sweet chili sauce and cream, bring to a boil and remove from heat. Place in a bowl and garnish with basil sprouts.
Добавьте сладкий чили соус и сливки, доведите до кипения и снимите с огня. Выложите в пиалу и украсьте ростками базилика.