Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Peel the pumpkin and cut into large pieces. Cover the pumpkin with finely chopped rosemary, olive oil and salt. Wash the potatoes with a brush to remove clay and dirt.
Тыкву очистите от кожицы, нарежьте крупными кусками. Покройте тыкву мелко нарубленым розмарином, оливковым маслом и солью. Картофель промойте щеткой для удаления глины и грязи.
Place pumpkin and potatoes on a parchment-lined baking sheet. Bake at 220°C in convection mode for 12-14 minutes until the crust is baked. Next, reduce the temperature to 170 °C and switch to top and bottom heat mode. Roast vegetables until soft. When the pumpkin is soft and the potatoes are not yet fully baked, remove the pumpkin from the oven and place it in a half-sphere. Cook the potatoes until soft, then let cool.
На противень с пергаментом выложите тыкву и картофель. Запекайте при 220 °С в режиме конвекции 12-14 минут до подпеченной корочки. Далее уменьшите температуру до 170 °С и переключите в режим верхнего и нижнего жара. Запекайте овощи до мягкости. При достижении мягкости тыквы, когда картофель еще не пропекся полностью, достаньте тыкву из духовки и выложите ее в полусферу. Картофель доготовьте до мягкости, затем дайте остыть.
Peel the warm potatoes, send them to the pumpkin and use a masher to mash the vegetables until pureed. Add salt, butter, grated Parmesan, nutmeg and egg.
Очистить теплый картофель от кожуры, отправьте его к тыкве и толкушкой разомните овощи до состояния пюре. Добавьте соль, сливочное масло, тертый пармезан, мускатный орех и яйцо.
Next, gradually stir in the flour until it forms an elastic dough. Form the dough into a sausage and cut it into gnocchi. Dust the surface of the table with flour and use a fork to shape the gnocchi.
Далее постепенно вмешайте муку до состояния упругого теста. Сформируйте из теста колбаску и нарежьте ее на ньокки. Припылив поверхность стола мукой, придайте ньоккам рисунок вилкой.
Boil the finished gnocchi in salted water for 4-6 minutes, then drain them into a sieve. Place a little butter in a heated frying pan and add the gnocchi. Fry them until golden on all sides and add the Bagna Cauda sauce. Once the gnocchi are coated in the sauce, add a little of the gnocchi broth to help bind the sauce.
Готовые ньокки отварите в подсоленной воде в течение 4-6 минут, далее отбросьте их на сито. На прогретую сковороду выложите немного сливочного масла и добавьте ньокки. Обжарьте их до золотистого цвета со всех сторон и добавьте соус «Банья-кауда». Как только ньокки покроются соусом, добавьте немного бульона от них, чтобы соус связался.
Remove from heat, place gnocchi on a plate and decorate with grated Parmesan.
Снимите с нагрева, выложите ньокки на тарелку и декорируйте тертым пармезаном.