Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Mix two types of flour and salt. Coat your hands with olive oil, mix all the flour and egg. Knead the dough for 10 minutes, then shape it into a flattened oval pancake and cover with cling film.
Смешайте два вида муки и соль. Покройте руки оливковым маслом, смешайте всю муку и яйцо. Вымешивайте тесто 10 минут, затем сформируйте его в приплюснутый овальный блинчик и накройте пищевой пленкой.
Let the dough rest for 20-30 minutes at room temperature, then roll it out with a rolling pin into a thin, long layer. Cut into tagliatelle or pappardelle with a knife and dust well with flour, roll up the “nests” and let the pasta dry.
Дайте полежать тесту 20-30 минут при комнатной температуре, затем раскатайте скалкой в тонкий длинный пласт. Нарежьте ножом на тальятелле или паппарделле и припылите хорошо мукой, сверните «гнезда» и дайте пасте подсохнуть.
Boil the pasta in salted water for two to three minutes.
Отварите пасту в подсоленной воде две-три минуты.
Place coarsely crushed pepper and a clove of garlic in a heated frying pan. Gently heat the spices until fragrant, then pour in the wine and reduce it by almost 70%.
На прогретую сковороду выложите крупно дробленый перец и зубчик чеснока. Слегка прогрейте специи до получения аромата, затем влейте вино и выпарите его почти на 70%.
Add butter and boiled pasta. While stirring vigorously, coat the pasta with sauce and add a little pasta broth. Stir in all the grated cheese and continue stirring vigorously. Add a little more broth if necessary.
Добавьте сливочное масло и отварную пасту. Активно помешивая, покройте пасту соусом и добавьте немного бульона от макарон. Вмешайте весь тертый сыр и продолжайте активно помешивать. При необходимости добавьте еще немного бульона.
During the heating process, the cheese should form a matte, dense sauce with the liquid, covering the pasta with glaze.
В процессе нагрева сыр должен образовать с жидкостью матовый плотный соус, глазурью покрывающий макаронные изделия.