Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Using a blender, blend coconut cream, almond milk, lemon juice, zest and banana until smooth. Stir oatmeal into the mixture and place the future porridge in a box or jar with a lid that is easy to transport. Leave the porridge in the refrigerator overnight.
Взбейте блендером кокосовые сливки, миндальное молоко, сок лимона, цедру и банан до однородной консистенции. Вмешайте в массу овсяные хлопья и выложите будущую кашу в бокс или банку с крышкой, которую удобно транспортировать. Оставьте кашу на ночь в холодильнике.
For the sauce, beat all ingredients in a blender.
Для соуса взбейте все компоненты блендером.
In the morning, add fresh berries or berry sauce on top of the porridge, a little of any topping (praline/granola/cookies) - and you can take it with you to the office or school.
Утром добавьте сверху каши свежие ягоды или ягодный соус, немного любой посыпки (пралине/гранола/печенье) — и можно забирать с собой в офис или школу.