Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Grind the cottage cheese through a fine sieve. Mix the yolk with sugar and salt, pour into the cottage cheese and knead well. Next add vanilla essence and flour. Knead the dough for cheesecakes.
Творог перетрите через мелкое сито. Желток смешайте с сахаром и солью, влейте в творог и хорошо вымесите. Далее добавьте ванильную эссенцию и муку. Замесите тесто на сырники.
Form a sausage from the mixture on a board dusted with cornstarch, cut the sausage into 4-5 thick cheesecakes and roll them completely in starch.
Сформируйте колбаску из массы на доске, припыленной кукурузным крахмалом, нарежьте колбаску на 4–5 толстых сырника и обваляйте их полностью в крахмале.
Melt the butter in a non-stick frying pan and place the cheesecakes. Fry over medium heat until golden brown, then turn over and fry for another 1-2 minutes.
На антипригарной сковороде растопите сливочное масло и выложите сырники. Обжаривайте на среднем огне до золотистой корочки, далее переверните и жарьте еще 1–2 минуты.
Place on a plate and decorate with toasted berries and granola.
Выложите на тарелку и декорируйте поджаренными ягодами и гранолой.