Open a can of cod liver. Wash the lemon and pour boiling water over it. Wash the bell pepper and remove the core and seeds.
Откройте консервную банку с печенью трески. Лимон помойте и обдайте кипятком. Болгарский перец помойте, удалите сердцевину с семенами.
Place cod liver, cream cheese and butter in a bowl; mix thoroughly until smooth. Cut the lemon in half, squeeze the juice out of half and add to the resulting mixture.
В миску выложите печень трески, плавленый сыр и сливочное масло; тщательно перемешайте до однородной массы. Лимон разрежьте пополам, выдавите сок из половины и добавьте в полученную смесь.
Wash and cut the prepared bell pepper into slices, cut the olives in half. Fill the tartlets with the prepared filling and top with olives and bell peppers.
Подготовленный болгарский перец промойте и порежьте ломтиками, оливки порежьте пополам. Наполните тарталетки готовой начинкой и сверху украсьте оливками и болгарским перцем.
Serve the cod liver tartlets chilled as an appetizer. When serving portions, place on a leaf of fresh lettuce in a dessert plate.
Подавайте тарталетки с печенью трески в охлажденном виде, как закуску. При порционной подаче выложите на лист свежего салата в десертную тарелку.